Inflyttning samt födelsedag

LÖRDAGEN DEN 30 SEPT

Vi sov lite längre än vanligt efter att kommit i säng för sent som vanligt, kom ner till frukosten vid stängningsdags. Vädret var gråmulet med regn och blåst, men barnen ville passa på att bada i poolen innan vi skulle checka ut vid 14-tiden. Bad i havet blev det också. Det är varmt i havet, har ingen temperatur men skööönt är det i varje fall. Det brukar vara röd flagg vid havet under den här årstiden pga undervattensströmmar, i dag var det ingen rödflagg men stora vågor som vi magsurfade på.

Pontus, vår mäklarhjälp, hämtade oss klockan 14:45 för att träffa hyresvärden för att skriva kontraktet. Tjejen som vi skrev kontrakt med kunde ingen engelska så det var bra att Pontus tolkade åt oss. När allt var klart åkte vi tillbaka till hotellet så att Familjen Åhlin kunde åka och skriva sitt kontrakt.

När allt pappersarbete var överstökat så var det dags för middag. Kvällen till ära fick födelsebarnet välja restaurang, det blev "H C Andersen", ett matställe efter byvägen genom Kamala. Maten var väldigt god och kvällen till ära fick man välja något "efter maten". Damerna tog varsin drink och barnen valde glass. Den nyblivne 37 åringen valde att ta in en extra öl till efterrätt.

Efter en trevlig middag så behövde vi fylla kylskåpet för nu är det slut på att gå ner till en hotellfrukost och frossa i sig av allt i matväg. Vi gick till Seven-Eleven för att inhandla frukosten, vi kom ganska snart fram till att det inte var lätt att hitta på något som liknade en normal frukost. Det fick bli ägg, skinka, mjukt bröd, pulverkaffe samt drickyougurt.

Väl hemma i huset började vi packa upp våra resväskor. Micke hade dessutom paketöppning, ett linne från Inger och ett bokmärke och en nyckelring från Gun. Nyckelringen blev ju en perfekt present inflyttningsdagen till ära.

  

 

 

 

Som uppstigen ur havet..

Dax att betala hyra, många bath blir det.

Huset snett framifrån

Uteplats under huset, gott om plats för lek och samvaro

Del av köket till höger, Tv-rum och skymt av barnens sovrum till vänster. Längre till vänster ligget toalett & vårt rum.

Jennie & Johannas säng. Perfekt med den långa kudden, under överkastet, i mitten.