Bangkok!

Nu har vi åkt till Bangkok Thailands huvudstad. Vi har varit här i  4½ dagar. Vi kom hit på en måndag. Då hade vi setat i en fullproppad minibuss i ca 2½ timme. Vi checkade in på ett hotell som var ganska sunkigt.

På tisdagen böt vi till D&D hotell på Khoa San Road, hotellet var ganska fint men sängarna ganska hårda. Det var ganska fartfyllt på gatan med ganska mycket shopping och barer. Här har vi varit i Jim Thompson hus, han som importerade Thaisilket till Europa och resten av världen. Huset var snyggt och guiden bra på engelska. Vi var också på ett av thailands största varuhus, MBK, det var sju våningar högt. Det var mycket större än kupolen.

På onsdagen åkte vi taxibåt till templet Wat Pho där den jättestora liggande buddhan finns. Vi hittade sju stycken hundvalpar, de var bara några dagar gamla för att dom var blinda fortfarande. Efter det åkte vi tillbaka till hotellet och badade i en pool på en terrass på hotellets tak. På torsdagen åkte vi till  Chinatown och handlade loppis grejor och lite annat. Sista dagen gick vi på Zoo, där såg vi giraffer som parade sig det var häftigt. Och nu är vi på väg till Chiang Mai med nattåg.

 

Jim Thompson's hus

MBK 6 vånigen

Big Buddha

Söta hundvalpar

s

Söt hund

Zebraföl

Falbella

Häst på Bangkok zoo

Liten falabella

Hungrig häst

Jag & pappa på tåget